Barnfamilj utvisas till Iran efter 4 år i Sverige!

Citat från GP:
Två fasta inkomster, lägenhet, ordnat liv och en dotter som ska börja förskoleklass. På söndag utvisas hela familjen – för att Nasrin Ghanbari tjänade 928 kronor för lite i februari. Juristbyrån som skötte ansökan medger misstag och arbetsgivaren har försökt justera lönen i efterhand.
Men inget hjälper.
---

Detta är ett fruktansvärt beslut! När familjen flyttade ifrån Iran för drygt fyra år sedan var det för att Hosein, Nasrins man, är aktiv i en organisation som arbetar emot dödsstraff. Han riskerar alltså sitt liv om han återvänder dit - detta får inte hända!
---
Citat från GP:
Juristfirman medger fel – skyller på corona

Hamid Asli medger att juristfirman har schabblat, men skyller det på corona.
– Vi jobbade hemifrån under coronatiden och min kollega, som hade hand om ärendet, gjorde misstaget att inte dubbelkolla lönespecarna innan hon registrerade dem. Det var ett mänskligt misstag, det är bedrövlig och något som aldrig har skett på min byrå förut, säger han.
---
Nasin & Hosein har kämpat med att bygga upp sig sedan första dagen dom kom hit, både för sin egen & deras dotters skull.
Andras misstag ska inte gå ut över familjens liv.
Dom ansvariga ska stå till svars och familjen SKA få stanna. Det ligger inte i deras händer att andra har gjort fel!

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Pardis överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...

Facebook