Avgå Annie Lööf!

Efter Jan Björklunds besked om att avgå som partiledare, är det på tiden att Annie Lööf gör det med.

Annie Lööf har totalt misslyckat under regeringsbildningen, hon har lovat sina väljare att en röst på Centerpartiet skulle vara en röst för Alliansregering, vilket visade sig att vara det motsatta. Socialdemokraterna fick återigen makt, helt olegitimt eftersom ungefär 60% av folkets röster var för en ny regering där Socialdemokraterna inte skulle sitta i.

Annie Lööf tillsammans med Jan Björklund ledde sina partier mot ett svek mot väljarna. Dessa hade slutit ett överenskommelse med Socialdemokraterna för att ge dessa makten återigen och samtidigt hålla borta Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna ifrån inflytande i politiken. Vänsterpartiet får dock inflytande över politiken eftersom dessa kan konstant hota regeringen om missförtroendeförklaring om dessa genom många delar av överenskommelsen. Överenskommelsen, även känd som Januariöverenskommelsen (JÖKen) består av 73 punkter och ungefär två tredjedelar ifrån avtalet hade redan riksdagsmajoritet i. Är det verkligen värt att hålla bort Sverigedemokraterna ifrån inflytande på bekostnad av sina egna vallöften och poltik? Var det inte viktigare att att Ulf Kristersson skulle kunna bilda en Allians/M-KD regering med stöd av SD än att ge Socialdemokraterna makten där Vänsterpartiet har inflytande, ett parti som har djupa socialistiska rötter, som har hyllat massor med socialistdiktaturer runt om i världens som till exempel dåvarande Sovjet, Venezuela och Kina, som några exempel?

För den orsaken, uppmuntrar jag, Omar El Fares (@Liberalamemes på instagram) er att skriva skriva under den här namninsamlingen och dela vidare för att vi ska tillsammans sätta press på Annie Lööf att avgå och främst av allt, att Januariöverenskommelsen skrotas helt! 
Avgå_Annie_Lööf.jpg


Omar El Fares /@Liberalamemes    Kontakta namninsamlingens skapare

Skriv på denna namninsamling

Genom att skriva under godkänner jag att Omar El Fares /@Liberalamemes överlämnar min underskrift till dem som har makt över frågan.


ELLER

Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta din underskrift. Vi ber dig att lägga till info@skrivunder.com i adressboken eller listan över betrodda avsändare, så att du säkert får våra utskick.

Observera att du inte kan bekräfta din underskrift genom att svara på detta meddelande.
Betald annonsering

Vi kommer att visa annons för den här namninsamlingen för 3000 människor.

Läs mer...