Rör inte våra skolor i Trollhättan

Kontakta namninsamlingens skapare

Namninsamlingen för Rör inte våra skolor i Trollhättan

2020-10-29 08:14:23

Hej

Jag vill förmedla ett stort tack till dig som har varit med och påverkat genom att ge din röst i namninsamlingen för skolorna i Trollhättan. Vi är väldigt glada att Hälltorpskolan får vara kvar. Det slutliga beslutet togs i tisdags av politikerna och vi kom inte hela vägen fram när det gäller de andra skolorna som kommer läggas ner, däribland Kronan. Faktum kvartstår att dessa elever kommer att bussas runt till utvalda skolor i östra och västra Trollhättan, och vad det kommer att få för konsekvenser kan bara tiden utvisa. 

Jag önskar dig en fin dag

Vänliga hälsningar Emma


Emma

Uppdatering om vår namninsamling

2020-10-07 05:52:40

Hej
För en tid sedan publicerade vi vår namninsamling för att förhindra att Hälltorpskolan lägger ner och att dessa barn istället i bästa fall erbjuds plats på Strömslundsskolan. Problemet är att Strömslundsskolan redan är trångbodd och har ont om lokaler. Man vill även bussa ut totalt 280 elever från Kronan och Frälsegårdsskolan till skolor i östra och västra Trollhättan. Hur kommer detta att påverka kvaliteten i skolan? Resurserna har svårt att räcka till redan nu. 

På måndag nästa vecka hålls ett fullmäktigemöte då vi kommer att finnas på plats och lämna in vår namninsamling direkt till politikerna. 

Idag kommer vi att träffa Aftonbladet som gör ett reportage om skolförslagen i Trollhättan. Förra veckan träffade de barn och föräldrar från Kronan i samma syfte. 

Vi fortsätter att kämpa för att sprida budskapet och få in så många namn som bara är möjligt. 

Vi behöver din hjälp att få in fler namn under denna vecka innan namninsamlingen ska in. Var med och påverka framtiden för våra barn och sprid i era nätverk. 

Vänliga hälsningar Emma


Emma



Dela denna namninsamling

Hjälp den här namninsamlingen att få fler underskrifter.

Hur sprider man en namninsamling?

  • Dela namninsamlingen på din Facebookvägg och i grupper som rör ämnet för din namninsamling.
  • Kontakta dina vänner
    1. Skriv ett meddelande där du förklarar varför du skrev på namninsamlingen, då människor är mer benägna att skriva på om de förstår hur viktig frågan är.
    2. Kopiera och klistra in namninsamlingens webbadress i ditt meddelande.
    3. Skicka meddelandet via e-post, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram och LinkedIn.