Stoppa den föreslagna detaljplanen för Växthusvägen, Stockholm (diarienummer 2017-17157)

Kontakta namninsamlingens skapare

Växthusvägen: Skriv på protestlista för granskningsfasen

2021-10-14 21:33:52

Hej,

Som ni nog alla vet, finns en uppdaterad version (granskningsförslaget) av Stockholms förslag på bygget vid Växthusvägen. Dessvärre har politikerna i Stockholm inte lyssnat på våra önskemål. Dagvattenutredningen som tagits fram är enligt Alexander Hanson-Göl själv ett steg tillbaka i kvalité. Avtrappningen uteblev och trafiksituationen på skälbyvägen/Växthusvägen kommer inte att bli bättre.

Vi har fram till på tisdag (19 okt 2021) på oss att samla stöd och påverka våra beslutsfattare.

En ny namninsamling görs nu för att protestera mot förslaget. Ni hittar den här: https://www.skrivunder.com/stoppa_muren_mot_jarfalla_2017-17157?utm_source=gmail 

Sprid ordet och SKRIV UNDER!

Tack på förhand!


Mikael Linderfalk

1701 underskrifter har nu skickats in!

2020-07-28 10:45:08

Stort tack till alla er som har skrivit under denna namninsamling. Totalt sett 1701 personer skrev under vilket är F A N T A S T I S K T! Listan kommer nu att skickas in till Stadsbyggnadskontoret. 

(12 personer hade stavat mailadresserna fel och kunde inte bekräfta sin underskrift och syns därför inte i den "officiella" siffrans om syns på denna sida - de har dock inkluderats i den totala listan av underskrifter).  

Idag är sista dagen av samrådsfasen. Nästa steg är att Stadsbyggnadskontoret går igenom alla synpunkter som inkommit under samrådet och presenterar nytt (?) förslag i granskningsfasen. Denna är beräknad att starta i december.

Gå gärna med i Facebookgruppen 2017-17157 Detaljplan Växthusvägen. Där kommer garanterat diskussionen att fortsätta och nästa fas av planprocessen att uppmärksammas. 

Trevlig sommar!


Louise Gyllenswärd

Samrådet går mot sitt slut (tisdagen 28 juli)

2020-07-16 21:00:26
Hej,



Stort tack för alla era underskrifter! Inte hade vi kunnat tro att namninsamlingen skulle bli så stor och engagera så många, men det har verkligen visat sig att Stockholms planer är något som upprör boende både i Hässelby Villastad och Skälby, men även i andra kommuner. 

Som ni säkert känner till, går snart samrådsperioden ut. Tisdagen den 28 juli kl. 12 kommer namninsamlingen att stängas och arkiveras. Alla underskrifter och eventuella kommentarer kommer därefter att skickas via mail till Stockholms stadsbyggnadskontor.

Sprid gärna ordet (och länken!) så att vi kan få ihop så många underskrifter vi bara kan innan dess. https://www.skrivunder.com/stoppa_den_foreslagna_detaljplanen_for_vaxthusvagen_stockholm_diarienummer_2017-17157



Tack på förhand! 




Louise Gyllenswärd mfl



Dela denna namninsamling

Hjälp den här namninsamlingen att få fler underskrifter.

Hur sprider man en namninsamling?

  • Dela namninsamlingen på din Facebookvägg och i grupper som rör ämnet för din namninsamling.
  • Kontakta dina vänner
    1. Skriv ett meddelande där du förklarar varför du skrev på namninsamlingen, då människor är mer benägna att skriva på om de förstår hur viktig frågan är.
    2. Kopiera och klistra in namninsamlingens webbadress i ditt meddelande.
    3. Skicka meddelandet via e-post, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram och LinkedIn.