TV4: Visa "Lilya 4-ever" på bästa sändningstid

Kontakta namninsamlingens skapare

Namninsamlingen är nu avslutad

2020-06-08 12:16:46

Vi fick inte ihop tillräckligt med namnunderskrifter för att kunna använda insamlingen till någonting, och får driva denna fråga på andra sätt istället. Stort tack till alla som engagerade sig!


Måns Kämpe

Inte tillräckligt genomslag

2020-06-07 10:45:37

Vår namninsamling har inte fått det genomslag som jag hade väntat mig. Varför det är så kan man förstås spekulera i, men på något sätt kanske det bottnar i att de här frågorna inte engagerar folk så mycket som man skulle kunna hoppas. Nu får vi nog bara konstatera att vi inte fick det underlag som hade behövts för att påverka TV4. Jag vill hursomhelst tacka er för att ni har bidragit med er underskrift och med att dela insamlingen vidare!


Måns Kämpe

Människohandel

2020-05-25 17:20:19

För några dagar sen kunde vi läsa hur kändisbrottslingen från förra veckan peppade sig själv genom att prata om att han hamnat på "absoluta botten" och nu minsann har möjlighet att vända allt, uppåt och framåt. Men först en löprunda, och förstås tumme upp-bild på LinkedIn. I bakgrunden rullas utredningen efter "Operation Torsk" vidare till att även omfatta människohandel och grovt koppleri.

Och idag berättas att en politiker i en annan del av landet gripits för sexköp, och lämnar sina uppdrag. Nyhetsrapporteringen fokuserar på honom, en representant för hans parti tänker "att det här också är en personlig tragedi". 

Namninsamlingen har än så länge inte alls fått det genomslag jag väntat mig. Kanske är det kontroversiellt att fokusera på offren för sexhandeln, men det gör bara detta ännu viktigare. Människor behöver förstå vad "absoluta botten" betyder för de som drabbas av den här vidriga verksamheten. Hjälp till att dela och sprida denna insamling, så vi kan förmå TV4 att ta ett första steg i rätt riktning!


Måns Kämpe



Dela denna namninsamling

Hjälp den här namninsamlingen att få fler underskrifter.

Hur sprider man en namninsamling?

  • Dela namninsamlingen på din Facebookvägg och i grupper som rör ämnet för din namninsamling.
  • Kontakta dina vänner
    1. Skriv ett meddelande där du förklarar varför du skrev på namninsamlingen, då människor är mer benägna att skriva på om de förstår hur viktig frågan är.
    2. Kopiera och klistra in namninsamlingens webbadress i ditt meddelande.
    3. Skicka meddelandet via e-post, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram och LinkedIn.