NEJ - till det nya riktlinjerna kring maten i Varbergs Kommun!

Kontakta namninsamlingens skapare

Slutsummering av namninsamlingen

2020-03-05 17:16:40

ÄNTLIGEN! 
Nu har namninsamlingen stängts. Vi fick ett resultat på 1796 underskrifter - fantastiskt jobbat allihopa! Vi har dessutom lyckats nå befolkning hela vägen upp till Stockholm. Göteborg har även valt att skriva om händelsen i sin lokaltidning och HN har legat på ordentligt i detta också. Så jag tror att vi skall vara nöjda med det vi har åstakommit. 

 

Så, vad kommer att hända nu? 
Jo, jag har varit i kontakt med Kommunfullmäktige Gösta Bergenheim som har fått en digital länk till utskiften av alla underskrifter. 
Hans svar till mig : 
"Den fråga du ställer gäller vem som lämplingen borde vara mottare av namninsamlingen. Under mina många år inom politiken har jag i olika ledande funktioner tagit emot namninsamlingar. Dock tillhör det ovanligheten att kommunfullmäktige tar emot sådana. Normalt brukar man kanske överlämna till den ansvariga nämnden som hanterar frågan man vill belysa." 

Och med detta svaret valde jag också att kontakta Hanna Netterberg, som är ordförande i förskole- och grundskolenämnden. Hennes namn kan ni bland annat läsa om i dagens HN artikel kring frågan. Inväntar svar från henne om hon vill ha det digitalt eller om hon föredrar att ta emot det i pappersform. 

Så tusan tack, alla ni som har hjälpt till att göra detta möjligt och nu håller vi alla tummarna att det blir en förändring gällande detta! 


Sophie Svensson - förälder



Dela denna namninsamling

Hjälp den här namninsamlingen att få fler underskrifter.

Hur sprider man en namninsamling?

  • Dela namninsamlingen på din Facebookvägg och i grupper som rör ämnet för din namninsamling.
  • Kontakta dina vänner
    1. Skriv ett meddelande där du förklarar varför du skrev på namninsamlingen, då människor är mer benägna att skriva på om de förstår hur viktig frågan är.
    2. Kopiera och klistra in namninsamlingens webbadress i ditt meddelande.
    3. Skicka meddelandet via e-post, sms, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram och LinkedIn.